Mageløse omgivelser. Og det fortsætter indenfor
På Munkerupgaard går mageløs og magelig går hånd i hånd

Kom indenfor

En fortid som feriepensionat med ubekymrede somre hænger ved. For her hviler en helt særlig privat og hyggelig stemning over Munkerupgaard. Også selv om gården har gennemgået flere renoveringer gennem årene og i dag fremstår med alle de moderne bekvemmeligheder og udstyr, som det sig hør og bør.

Køkkenet er vores hjerte. Og derfra vores verden går – lige i hjertet på vores gæster. Kærlighed til mad er dét, der får os til at røre, ælte, stege, brase, koge, brase og braisere. Og smag og kvalitet er vores vigtigste ingredienser. Vi lægger vægt på råvarer i sæson, gerne fra lokale producenter, hvis muligt.

Munkerupgaards restaurant ligger med den smukkeste udsigt over have og hav – til svenske Kullen og solnedgang. Vi dækker gerne op ved runde borde – ved lange borde kan I være op til 75 spisende og feststemte gæster.

Vores velindrettede kursuslokale har plads til 90 og er udstyret med alt i AV-udstyr. Og vi indretter naturligvis lokalet helt som det passer jer. Desuden har vi to grupperum, der er velegnede til mindre møder og grupperum.

Har vi vækket din interesse?

Uforstyrret arbejdsro.
Og nattesøvn

Mød udhvilet op til dagens program
Jeg vil gerne sige tak for et meget fint ophold hos jer i sidste uge. Det levede til fulde op til vores forventninger på trods af, at disse var høje i udgangspunktet.
De dejlige rolige omgivelser, skøn mad og behageligt personale gjorde, at jeg ikke har hørt andet end ros fra både interne som eksterne gæster. Vi glæder os allerede til næste år.
Haldor Topsøe

Vores køkkenfilosofi er helt enkel: kærlighed til mad

Vi er drevet af nærvær og glæde. Smag selv