På Munkerupgaard hejser vi flaget for dagens hovedperson

Inviter til en helt særlig og uforglemmelig barnedåbsfest i Nordsjælland

En barnedåb er en helt særlig begivenhed, der skaber minder for livet. Den særlige dag kommer aldrig igen – og derfor vil I garanteret gerne gøre noget særligt ud af dagen såvel som for de gæster, der tager del i din søn eller datters barnedåb.

Vil du gerne være vært for en uforglemmelig barnedåbsfest, hvor festen foregår i naturskønne omgivelser, og hvor alting glider så nemt som overhovedet muligt? Alt imens I kan være til stede for jeres gæster, og nyde dagen sammen med jeres familie og venner?

Så byder vi velkommen her på Munkerupgaard.

På Munkerupgaard er der masser af plads at boltre sig på, både indenfor og udenfor. Og det bedste af det hele? I får det hele helt for jer selv. Som vært skal du nemlig ikke tænke på andet end at nyde festen og hygge dig med dine gæster. Så sørger vi for alt det andet, der har at gøre med borddækning, mad og servering.

Naturskønne omgivelser og havudsigt – rammerne for en barnedåbsfest, I sjældent glemmer

Når I er taget fra kirken står vi klar på Munkerupgaard til at byde dig og dine gæster hjerteligt velkommen.

Munkerupgaard danner de perfekte rammer for en uforglemmelig barnedåbsfest, der byder på alt fra hyggelige lokaler og en stemningsfyldt atmosfære til grønne områder og havudsigt.

I forhold til bespisning kan vi anbefale den store lækre Munkerupgaard brunch til din barnedåbsfest, men har du andre ønsker, finder vi selvfølgelig også en løsning på det. Det vigtigste for os er, at du får præcis den barnedåbsfest, du ønsker dig.

Vi har plads til 70 gæster, og vil du gerne booke Munkerupgaard til din næste barnedåbsfest, kan du gøre det, hvis antallet af gæster ligger på minimum 25 personer.

Priseksempel

Munkerupgaards store brunchbuffet.

295,- per person, ved minimum 30 personer

Børn under 10 år til halv pris.

Hertil kommer drikkevarer.

Har vi vækket jeres interesse?

En vellykket fest starter i vores køkken

Gode fester bliver ikke mindst husket for den gode mad. Kom med jeres ønsker og lad os sammensætte en mindeværdig menu.

Få smilet frem hos de små med fantasifuld underholdning

På Munkerupgaard er der plads til store som små.  Skal der børn med til din barnedåbsfest? Så vil de have stor glæde af al den plads, de frit kan boltre sig på her på Munkerupgaard.

Vores erfaring siger os dog også, at det er en god ide at arrangere noget underholdning til børnene i løbet af dagen. Det gør dagen endnu mere vellykket og uforglemmelig – også set med børnenes øjne.

På Munkerupgaard samarbejder vi med en af Danmarks dygtigste ansigtsmalere, der om nogen formår at få smilene frem på børnenes læber.

Vil du gerne glæde børnene til din fest? Så kan du booke ansigtsmaling gennem os. Er det tilfældet, stiger prisen per næse fra 295 kroner til 395 kroner. Børn under 12 år er stadig halv pris.

Det var en stor fornøjelse at være hos jer, og vi er dybt duperet af din professionelle måde at tackle arrangementet på. Alt fungerede perfekt og både vi og vore gæster nød den perfekte service og den fortræffelige mad, som blev serveret med kreativitet, så der var noget for øjet og noget for ganen.
Peer Bach

Invitér vores omgivelser med til fest

Munkerupgaard ligger naturskønt i det Nordsjællandske, tæt på golf og stand. Så hvorfor ikke begynde festen med et aktivt indslag?