Vores køkkenfilosofi er helt enkel: Kærlighed til mad

En vellykket fest starter i vores køkken

I køkkenet på Munkerupgaard hersker hverken ny nordisk, fransk eller anden særlig retning. Ud over kærligheden til god mad, der smager. Og vi glæder os over de mange henvendelser vi får fra begejstrede gæster, der roser vores mad.

Vi sammensætter vores gourmet-menuer ud fra jeres ønsker, som udgangspunkt 3 retter og komplementerer menuerne med fortræffelige vine fra vores vinleverandør. Foretrækker I en lækker buffet, finder vi naturligvis også ud af det.

Vi lægger vægt på råvarer i sæson og gerne fra lokale producenter. Inspirationen finder vi over alt – sågar i vores egen krydderurtebed. Og vi gemmer det gode fra sommeren, f.eks. plukker vi hyben fra vores egne hybenbuske, og bruger de skønne vitaminfyldte bær i saucer, geleer og tilbehør.

Har vi vækket jeres interesse?

Det var en stor fornøjelse at være hos jer, og vi er dybt duperet af din professionelle måde at tackle arrangementet på. Alt fungerede perfekt og både vi og vore gæster nød den perfekte service og den fortræffelige mad, som blev serveret med kreativitet, så der var noget for øjet og noget for ganen.
Peer Bach

Vinsmagning

Kig forbi Munkerupgaard til en af vores unikke vinsmagninger inklusive vine, menu og overnatning – en sjov og anderledes måde at samles på.

Overnatning

Benyt muligheden for lidt forkælelse og en skøn og uforstyrret nattesøvn. Og vågn op til lækker morgenmad med hjemmebagt brød.