Velkommen fra første sekund
I mærker det straks: Vi er glade for at se jer!

Fester og selskaber i Nordsjælland

Vi vil gerne gøre jeres fest til en særlig oplevelse. At alting klapper bør I naturligvis tage for givet. Men nærværet, hyggen og det personlige værtsskab er dét, der gør hele forskellen. I får tilmed hele gården og vores opmærksomhed helt for jer selv.

Når vi på Munkerupgaard byder velkommen til jeres fest, er festen naturligvis tilrettelagt helt efter jeres ønsker. Den kan f.eks. bestå af en perlende velkomstdrink, en skøn 3-retters menu med lækre tilpassede vine ad libitum, hjemmelavede chokolader til kaffen og dejlig natmad, f.eks. charcuteri med skinke, ost og pølse.

Vores naturskønne omgivelser indbyder til et aktivt indslag for jeres gæster inden festen. Gå f.eks. en runde på vores nye 12 hullers minigolf bane, snup et slag tennis, hockey eller en dukkert i Kattegat.

Vælger I, at jeres gæster skal ankomme lidt tidligere, byder vi velkommen med kaffe og te og hjemmebagt kage.

Munkerupgaard tilbyder også overnatning til festens gæster. Vi råder over 28 værelser, hvoraf de 26 kan reddes dobbelt op. Og alle værelser har naturligvis bad og toilet.

Priseksempel

Pris pr. person 2550,-

Prisen inkluderer

  • Kaffe/te med hjemmebagt ved ankomst
  • Øl, vand & Vin igennem eftermiddagen
  • Velkomstdrink
  • 4 retters menu med tilhørende vine ad libitum
  • Kaffe/te
  • øl, vand, vin & spiritus – gængse mærker
  • Natmad
  • Overnatning
  • Morgenmad

 

 

Har vi vækket jeres interesse?

Store dage i omgivelser,
der passer til

Lad brylluppet stå i Munkerupgaards stemningsfyldte rammer, hvor perfektion går hånd i hånd med nærvær og glæde – og knitrende ild i pejsen.
Tak for en dejlig dag og meget fin behandling af dig både op til og på selve dagen. De to piger der serverede for os var også meget søde og imødekommende og havde godt styr på det hele. Fantastisk mad og du har fået megen ros af alle for kvalitet, sammensætning og kreativitet.

Jeg følte mig velkommen fra første sekund.
Birgitte Woller Majholt

En vellykket fest starter i vores køkken

Gode fester bliver ikke mindst husket for den gode mad. Kom med jeres ønsker og lad os sammensætte en mindeværdig menu.

Har vi vækket jeres interesse?

Invitér vores omgivelser med til fest

Munkerupgaard ligger naturskønt i det Nordsjællandske, tæt på golf og stand. Så hvorfor ikke begynde festen med et aktivt indslag?