Sig ja til hinanden og en uforglemmelig fest
Intet mindre end perfekt. Ønsket af jer – opfyldt af os

Bryllup og fest i Nordsjælland

’Vores livs fest’. Sådan beskriver de fleste brudepar ønsket til deres bryllupsfest. Og det sætter ikke mindst forventningerne højt til dét sted, hvor festen skal holdes.

Hos Munkerupgaard holder vi de bedste fester. Simpelthen fordi vi ikke kan lade være. Bruden ligner en drøm og sådan skal festen føles!

Hvordan dagen bliver perfekt, er naturligvis helt op til jer. Vi gør os til gengæld umage for at opfylde jeres ønsker. Fra dét øjeblik I og jeres gæster ankommer til festen lukker og slukker. Læn jer blot tilbage og nyd selskabet, hinanden – og at alting klapper.

Begynd bryllupsfesten med en perlende velkomstdrink på vores grønne terrasse hævet over havets blå eller i vores hyggelige pejsestue. Og nyd en lækker 4-retters menu med skønne vine i vores lyse og rummelige festlokale med den smukkeste udsigt over hav og have.

Efter middagen serverer vi kaffe og the – og sørger naturligvis for I når brudevalsen inden midnat, helt som det sig hør og bør! Slut bryllupsfesten af med natmad, f.eks. charcuteri og oste.

Vi har plads til 70 bryllupsgæster, f.eks. ved langborde eller runde borde med op til 10 gæster ved hvert bord.

Efter middagen rydder vi nogle af bordene væk, så her er plads til brudevals og dans – og DJ eller live band.

Vores sted ligger skønt og her er rig mulighed for at tage ud i det blå og grønne i løbet af festlighederne. Gå f.eks. en runde på vores 6 hullers golfbane, snup et slag tennis eller en dukkert i Kattegat.

Vælger I, at jeres gæster skal ankomme lidt tidligere, byder vi velkommen med kaffe og te og hjemmebagt kage. 

Vi tilbyder også overnatning til brudepar og bryllupsfestens gæster. Vi råder over 28 værelser, hvoraf de 26 kan reddes dobbelt op. Og alle værelser har naturligvis bad og toilet.

Hos Munkerupgaard holder vi de bedste bryllupsfester. Også kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup og krondiamantbryllup. Lad os mødes og tage en snak om jeres ønsker til den perfekte bryllupsfest.

Pris:

Pris pr. person 2550,-

Prisen inkluderer

  • Cremant de Bourgogne ved ankomst
  • Øl, vand & vin gennem eftermiddagen
  • Velkomstdrink
  • 4 retters menu med tilhørende vine ad libitum
  • Kaffe/te
  • øl, vand, vin samt spiritus – gængse mærker
  • Natmad
  • Overnatning
  • Morgenmad

Vi laver også gerne en let receptions buffet bestående af 6 kolde samt 2 varme retter

Pris pr. person 175,-

Cremant de Bourgogne ad libitum under receptionen

Pris pr. person 195,-

 

 

(Fotos: forevigt.dk)

Har vi vækket jeres interesse?

En vellykket fest starter i vores køkken

Gode fester bliver ikke mindst husket for den gode mad. Kom med jeres ønsker og lad os sammensætte en mindeværdig menu.
Det var en stor fornøjelse at være hos jer, og vi er dybt duperet af din professionelle måde at tackle arrangementet på. Alt fungerede perfekt og både vi og vore gæster nød den perfekte service og den fortræffelige mad, som blev serveret med kreativitet, så der var noget for øjet og noget for ganen.
Peer Bach

Invitér vores omgivelser med til fest

Munkerupgaard ligger naturskønt i det Nordsjællandske, tæt på golf og stand. Så hvorfor ikke begynde festen med et aktivt indslag?