Vi har så meget godt at sige. Men vi vil hellere høre det fra vores gæster
Glade og tilfredse gæster gør os stolte. Og de er heldigvis gode til at skrive og sige tak

Referencer

Jeg vil gerne sige tak for et meget fint ophold hos jer i sidste uge. Det levede til fulde op til vores forventninger på trods af, at disse var høje i udgangspunktet.
De dejlige rolige omgivelser, skøn mad og behageligt personale gjorde, at jeg ikke har hørt andet end ros fra både interne som eksterne gæster. Vi glæder os allerede til næste år.
Haldor Topsøe
Tak for et superfint arrangement, alle var bare super glade, tilfredse og imponerede, både over maden, stedet og omgivelserne.
Michael Zeeberg
Hvor har jeg fået mange positive tilbagemeldinger på opholdet hos jer, I bliver indbildske, hvis jeg fortæller det hele.
Selskabet af Ejerledere
Tak for et dejligt arrangement på in fødselsdag - jeg kan ikke finde en ting som jeg kunne have ønsket anderledes(udover vejret, som jeg ikke vil lægge dig til last). God mad og vin, effektiv og venlig betjening, flotte borddekorationer osv.
Anders Jørgensen
Tusind tak for nogle fantastiske dage. Du og dit personale har gjort alt for at det blev en uforglemmelig dag for Cecilie og Kristian. Imødekommenhed fra alle, super god betjening, Michelin mad og overdådig brunch. En fantastisk fest med uforglemmelige minder for os alle.
Peter & Susanne Nielsen
Havde en hyggelig aften i Tivoli i går sammen med FLS's indkøbsafdeling og en tysk motor leverandør. Til jeres store ros må jeg indrømme at restaurant ...., hvor vi spiste, ikke kunne leve op til det høje niveau jeg har vænnet mig til på Munkerupgaard.
Kell Storm
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige mange tak for et super ophold på Munkerupgaard.
Alt fungerede perfekt - lokaler, værelser og maden samt jeres måde at tage jer af os var alt sammen i top niveau. Og ikke mindst var kokkeskolen en kæmpe succes, som vi alle vil huske som en særlig oplevelse.
Så en stor tak fra os alle i DI markedsudvikling.
Charlotte Blomqvist
Tusinde tak for et helt fantastisk arrangement, som vi ikke har lovord nok tilovers for. Alt klappede bare, og såvel mad som værelser var perfekte ned til mindste detalje. Gæster var meget begejstrede og flere vil kontakte dig.
Anne & Ole Bøegh
Vi vil gerne sige dig tak for den helt igennem flotte fødselsdagsfest, du lavede for Bjarne. Både vi og vores gæster har rost dig, din mad og stedet, det vil sige hele opholdet, helt op til skyerne, vi kna ikke sætte en finger nogen steder, så skal vi holde fest en anden gang, vil vi slet ikke være i tvivl om, hvor det skal være. Tusind tak for det behagelige samarbejde vi har haft.
Annelise & Bjarne Lindeberg
Tak for et meget fint arrangement - I levede til fulde op til jeres renommé.
Lokaler, værelser og selvfølgelig ikke mindst maden var tip top. Også tak til dine søde og servemindede piger, der hjalp til med at gøre min aften til uforglemmelig fødselsdagsfest.
Det blev simpelthen den bedste familiefest vi har haft i mands minde.
Jens Balling
Vi takker rigtigt mange gange for et fantastisk arrangement hos dig d. 6. maj.
Helle og jeg havde en super dag - selvfølgelig var vejret med os, men omgivelserne og dit arrangement gjorde dagen 100 % perfekt.
Vi og alle gæsterne har fået en kæmpe oplevelse, og vi får stadig tilbagemeldinger på alle de indtryk som alle har fået.
Tak endnu engang og du har fået 43 af de bedste anbefalinger fra os alle.
Palle Rasmussen
Tusind tak for et super flot arrangement i forbindelse med vores sølvbryllupsfest i weekenden.
Alle gæster uden undtagelse har rost jeres fantastiske mad, stedet og jeres fine service. Vi vil gerne sige tusind tak for en dejlig oplevelse hvor alle hos jer leverede en super service. Maden og natmaden var exeptionel og Josefine styrede aften og natten med fast hånd. Vi skal lige synke den dejlige oplevelse.
Tusind tak Henrik og hils hele personalet og sig tak for en fantastisk service.
Frank Østergaard
Hermed en kort mail for at sige mange mange tak for et super vellykket arrangement. Det var rigtig dejlig mad og omgivelser. Alle var meget begejstrede for arrangementet. Jeg vil bede dig hilse alle og sige tak for et godt arrangement og god service - tjenerne var super søde.
Arrangementet forløb som vi havde håbet og alle var meget begejstrede. Så endnu engang STOR tak til alle også til blomsterdamen - skal have stor ROS.
Helle Nielsen
Vores fest oppe hos dig var en stor succes! Vores personale snakker om festen her en uge efter, så vi vil gerne sige dig og dit personale tak for endnu en dejlig fest i DK bedste og mest utrolige faciliteter.
Vi er ganske overbeviste om at det ikke er sidste gang vi har været hos jer.
FCA
Det var en forrygende fest, ikke mindst på grund af jeres fremragende rammer. Maden var pragtfuld, vinene blev meget rost( jeg blev rost for valget, men måtte jo sende rosen videre til jer) og betjeningen så venlig og effektiv.
I kan bare det der. Tusind tak, det var en skøn oplevelse for mig lige fra velkomsten med flaget til de perfekte kogte æg om søndagen.
Alle mine gæster var så begejstrede.
Så er der vidst ikke flere superlativer tilbage.
Karin Worning
Mange tak for din og dit personales medvirken til at gøre Steens 70 års fødselsdagsfest mindeværdig. De indendørs såvel som udendørs rammer er perfekte til en sådan fest, hvor selskabet kan være sig selv uden hensyntagen til andre. Under hele opholdet blev der taget godt hånd om os alle, hvilket gjorde, at vi fuldt ud kunne koncentrere os om vores gæster. Middagen må fremhæves. Den var i topklasse, og vi må simpelthen viderebringe vore gæsters "tak for en fantastisk middag" til jer. Vi anbefaler gerne Munkerupgaard til andre.
Steen & Lis
Tusinde tak for de rammer du skabte for os til en skøn fest.
Alt var bare perfekt. Maden er blevet rost i høje toner, huset smukt og velegnet, personalet søde og imødekommende.
Det er en kæmpe lettelse at alt gik så godt, og vi har et skønt minde for livet.
Vi skal nok anbefale stedet til alle vi kender.
Tak for din store professionelle og venlige indsats. Vi håber at kunne bruge Munkerupgaard en anden gang.
Peter & Bente
Vi vil med dette takke mange gange for et utroligt vellykket arrangement i forbindelse med min fødselsdag. Stedet, omgivelserne og vejret var naturligvis væsentlige faktorer, men først og fremmest vil vi takke dig og dit venlige og kompetente personale for jeres indsats. Der var udelukkende lovord for vore gæster.
Jeg vil også nævne dine velsmagende hjemmelavede chokolader, som flere gæster har berømmet - det var bare ærgerligt at man var så mæt på det tidspunkt. Hvis du kan bruge det kan du godt citere mig for noget som følger: Som chokolade enthusiast kan jeg stærkt anbefale Henrik's hjemmelavede chokolader.
Så med dette tusind tak for et dejligt ophold.
Jeanette & Lars Henriksen
Vi har haft en fantastisk fest - og alle har rost arrangementet i de skønne omgivelser - og virkelig nydt:
Jeres hjemmebag til kaffen - ja en succes.
Velkomstdrinken - Strawberry Daiquiry - den gik rent ind(tak for forslaget)
Forretten virkelig fantastisk - alle var også vilde med suppen
Kalvefileten dejlig mør
Kæmpestor dessert, men åh så lækker
Veganeren var godt tilfreds
Vi kan blive ved og ikke mindst ros til de smilende søde serveringspiger.
Vinene var rigtig gode, og alt derefter kaffe, te og chokolader og natmaden flot serveret.
Fint med adgang til drikkevarer og spiritus. Alle sov vidst godt og morgenmaden stod klart som aftalt, pæn stor buffet.
Henrik: Det har været fantastisk, og vi anbefaler gerne til alle i vore omgivelser.
Helene & Verner Jensen
Hold da op - Waou!! Det blev den mest fantastiske fest. Alt var bare i top. Fantastisk dejlig mad, gode vine, vildt flotte blomster dekorationer, dygtige og imødekommende personale, gode værelser, og jeg ku blive ved.
Hanne Gadfelt
Vi vil gerne sige så mange tak for nogle dejlige dage på Munkerupgaard.
Sikke en 70 års fødselsdag. Den kunne ikke blive afholdt i bedre rammer.
Lige fra ankomsten om eftermiddagen, til morgenmaden dagen efter, har vi følt os opvartet med den lækreste mad, skønne vine, kaffe, kage og chokolade og dejlig morgenbuffet.
Alle vore gæster har efterfølgende givet udtryk for, hvor dejligt de har haft det.
Også nogle dejlige værelser.
Vi vil sige tak til dig for en super tilrettelæggelse og tak til det søde personale, der bare var der på en utrolig behagelig og smilende måde.
Jette Hansen
Tak for en dejlig dag og meget fin behandling af dig både op til og på selve dagen. De to piger der serverede for os var også meget søde og imødekommende og havde godt styr på det hele. Fantastisk mad og du har fået megen ros af alle for kvalitet, sammensætning og kreativitet.

Jeg følte mig velkommen fra første sekund.
Birgitte Woller Majholt
Det var en stor fornøjelse at være hos jer, og vi er dybt duperet af din professionelle måde at tackle arrangementet på. Alt fungerede perfekt og både vi og vore gæster nød den perfekte service og den fortræffelige mad, som blev serveret med kreativitet, så der var noget for øjet og noget for ganen.
Peer Bach